ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ STRAWBAR ORIGIN ΚΑΙ ΤΟ STRAWBAR PLATINUM ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ LONDON SPIRITS COMPETITION 2021

Υπέροχα νέα! Τα αποστάγματά μας Origin Strawbarκαι Platinum Strawbar κέρδισαν ασημένια μετάλλια στον διαγωνισμό αποσταγμάτων «London Spirits Competition».

Γιορτάζουμε αυτή την επιτυχία με μερικά εξαιρετικά Κοκτέιλ Strawbar κάτω από τον ήλιο. Ελάτε μαζί μας για ένα κοκτέιλ στην υγειά σας!

Το Eau de Vie Origin απέσπασε 87 βαθμούς και ασημένιο μετάλλιο, ενώ το Platinum έλαβε 86 βαθμούς και ασημένιο μετάλλιο.

Ο διαγωνισμός «London Spirits Competition» επιδιώκει να αναδείξει, να επιβραβεύσει και να βοηθήσει στην προώθηση των εμπορικών σημάτων αποσταγμάτων, που έχουν δημιουργηθεί για να συνδεθούν και να στοχεύσουν σε έναν συγκεκριμένο καταναλωτή αλκοολούχων ποτών. Για να κερδίσει μια μάρκα αποσταγμάτων τη θέση της στο ράφι ενός πωλητή λιανικής ή στη λίστα των ποτών ενός εστιατορίου —και φυσικά, να διατηρήσει αυτή τη θέση εκεί— πρέπει να είναι εμπορεύσιμη και προσανατολισμένη στον καταναλωτή. Με άλλα λόγια, να μην προχωράει στην παραγωγή με την ελπίδα ότι θα βρει αρκετούς πρόθυμους πωλητές και αγοραστές.

Για αυτόν τον λόγο, ο διαγωνισμός «London Spirits Competition» διαφέρει από τα άλλα βραβεία. Σκοπός του είναι να ξεχωρίσει και να αναδείξει τα εμπορικά σήματα αποσταγμάτων που οι καταναλωτές θέλουν πραγματικά να αγοράσουν, ενώ έχουν και σαφή αγοραστική αξία για τους επαγγελματίες αγοραστές.

Οι κριτές είπαν για το Origin 40,0% ABV:

«Σύνθετα αρώματα και ένας υπέροχος φρουτώδης χαρακτήρας από φράουλες και μούρα. Υπέροχη επίγευση μπαχαρικών και έντονες νότες μούρων.»

Ενώ για το Platinum 45.0% ABV σχολίασαν:

«Άρωμα μαρμελάδας βατόμουρο και κανέλας με απαλές νότες φράουλας και άγριων μούρων. Ελαφρώς πικάντικη και κρεμώδης αίσθηση στο στόμα.»

Βρεθήκαμε ανάμεσα στους καλύτερους με τα Origin και Platinum να κατακτούν μερικά από τα κορυφαία μετάλλια στην κατηγορία των αποσταγμάτων από φρούτα, μαζί με μάρκες, όπως η Jozsef Stevlik και η Distillerie Massenez.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.