ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

STRAWBAR: ο πρώτος Cocktail διαγωνισμός στην Αγγλία και η συμμετοχή στη BCB Berlin

Mixologists από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασαν τη δημιουργικότητά τους σε νέες συνταγές κοκτέιλ χρησιμοποιώντας το premium STRAWBAR Origin. Νικητής του διαγωνισμού, ο Zach Sapato, κατέκτησε τον τίτλο με τον ιδιαίτερο συνδυασμό γεύσεων και τη μοναδική του προσέγγιση.

Ως πρώτος νικητής, ο Zach εντάχθηκε στην ομάδα του STRAWBAR στο Bar Convent Berlin και στην παρουσίαση διάρκειας 45 λεπτών στο stage Taste Forum της έκθεσης. Ο Sapato παρουσίασε τέσσερις νέες συνταγές κοκτέιλ, καθεμία σχεδιασμένη να αναδείξει την μοναδικότητα του STRAWBAR. Η εντυπωσιακή του πρόταση, “Obvious Bridge”, κατάφερε να ενθουσιάσει τους συμμετέχοντες.

image 1

Ο Kevin Kos, διεθνής δάσκαλος κοκτέιλ και έμπειρος mixologist, παρακολούθησε την παρουσίαση του STRAWBAR στο Taste Forum. Εντυπωσιασμένος από το κοκτέιλ “Obvious Bridge” του Zach Sapato, το ανέδειξε στον ιστότοπό του, παρέχοντας στους αναγνώστες του την συνταγή του κοκτέιλ. Το κοκτέιλ κατέλαβε επίσης θέση στο δημοφιλές κανάλι του Kevin Kos στο YouTube, όπου παρουσιάστηκε στην παγκόσμια κοινότητα των mixologists.

image 3

Η STRAWBAR συγχαίρει τον Zach Sapato για τη νίκη του και την παγκόσμια αναγνώριση που απέσπασε για τα καινοτόμα κοκτέιλ του. Καθώς συνεχίζουμε την προσπάθεια ώθησης της δημιουργικότητας, η STRAWBAR προσβλέπει στη διοργάνωση περισσότερων εκδηλώσεων που γιορτάζουν την τέχνη της mixology και ενθαρρύνουν τους bartenders να δημιουργούν εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες. Μείνετε συντονισμένοι για επερχόμενα νέα και εκδηλώσεις!