ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

New York International Spirits Competition: Νέο Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο για το STRAWBAR

Τριπλά βραβευμένο πλέον το STRAWBAR, το μοναδικό ελληνικό απόσταγμα φράουλας, αφού λίγες μόλις ημέρες μετά τη βράβευσή του στο Σαν Φρανσίσκο, δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο portfolio του, αυτή τη φορά από τη Νέα Υόρκη. Το καινοτόμο Eau de Vie STRAWBAR από φράουλες της ποικιλίας Fragaria Vesca, που ευδοκιμούν στο ορεινό οικοσύστημα της Φλώρινας, απέσπασε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο για το STRAWBAR Origin, καθώς και ένα ασημένιο μετάλλιο για το STRAWBAR Platinum, συμμετέχοντας στο New York International Spirit Competition.

Η διάκριση αυτή έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, καθώς ο συγκεκριμένος διαγωνισμός της Νέας Υόρκης, είναι η ναυαρχίδα της σειράς International Beverage Competitions, με αντίστοιχες διοργανώσεις σε κομβικά σημεία, όπως η Μελβούρνη, η Σιγκαπούρη κ.α.

Η κριτική επιτροπή του New York International Spirits Competition απαρτίζεται από έμπειρους, καταρτισμένους επαγγελματίες στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών και του fine dining. Αυτή η ενεργή ομάδα με γνώστες του χώρου που δραστηριοποιούνται διεθνώς, πέρα από τα γευστικά και ποιοτικά κριτήρια, αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς και τις απαιτήσεις τόσο του κλάδου όσο και των τελικών καταναλωτών.

Το STRAWBAR, που κέρδισε τα πρώτα βραβεία ήδη από την πρώτη συμμετοχή του στον διαγωνισμό London Spirit Competition το 2021, συνεχίζει την πορεία ως ένα Eau de Vie, που αναπτύχθηκε από μηδενική βάση και έχει πατενταριστεί για την παγκόσμια αγορά, στην οποία και στοχεύει.

Η δυναμική παρουσία του STRAWBAR στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού συνεχίζεται τον Ιούνιο, με την συμμετοχή στην BCB Brooklyn, μια έκθεση με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον για τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.