ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2018

PHI GROUP: Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Το PHI GROUP ιδρύθηκε το 2018 για να αποστάξει μοναδικά νέα ποτά από τοπικά φρούτα και να εισάγει τολμηρές, καθαρές γεύσεις στα bar, τον κόσμο των spirits και των mixologists. Οι παραγωγές είναι περιορισμένης ποσότητας και εξαρτώνται από την ποιότητα και την απόδοση των καλλιεργειών κάθε χρονιά. Το STRAWBAR έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα νέων επιστημόνων, που χρησιμοποιούν επαγγελματικές διαδικασίες αποστάξης που σέβονται τους απαιτούμενους χρόνους κάθε επιμέρους σταδίου της διαδικασίας, παραμένοντας παραδοσιακές. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της ομάδας είναι να παράγουν ένα εύρος μοναδικών ποτών, εκ των οποίων το STRAWBAR είναι το πρώτο.
shutterstock 1839344014 1024x683 1
Η αρχική μας έμπνευση ήταν να φτιάξουμε ένα απόσταγμα χρησιμοποιώντας ένα παραμελημένο στέλεχος από πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά φράουλες, που αναπτύσσονται ειδικά στη βορειοδυτική περιοχή της Ελλάδας
❝ Μια περιοχή που έχει πρόσφατα την εμπειρία από μία περίοδο υψηλής ανεργίας και οικονομικής αστάθειας❞

ΘΕΛΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ Η ΦΥΣΗ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΟ STRAWBAR ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΡΑΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.

CERCLE ORIGIN
Strawbar Origin 038
Tο Strawbar Origin και το Strawbar Platinum είναι τα πρώτα σε μια συλλογή, που θα αναπτύξουν και θα συστήσουν στο κοινό περισσότερο τα spirits, που είναι βασισμένα σε φρούτα, σε μια διεθνή αγορά ώριμη για να αναδιαταχθεί με τον πιο συναρπαστικό και αναζωογονητικό τρόπο, να καλύψει ποιοτικά γευστικές απαιτήσεις ανά τον κόσμο με μια πρωτοποριακή αντίληψη του νέου

Αυτές οι μικροσκοπικές φράουλες είναι πολύ ντελικάτες και έτσι τις επιλέγουμε, κατανέμουμε και πλένουμε με το χέρι πριν τις αποθηκεύσουμε σε ρηχούς δίσκους από φυσικό ξύλο ώστε να μην χαλάσουν. Είναι επίσης πολύ πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και γεμάτες από αντιοξειδωτικά, έτσι εμείς ανακυκλώνουμε τον πολτό και τα κουκούτσια δίνοντας τα για χρήση σε έναν άλλο τομέα παραγωγής με αντικείμενο τα καλλυντικά (οργανικές κρέμες δέρματος και scrubs). Τίποτα δεν χαραμίζεται από αυτά τα ξεχωριστά φρούτα!