ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ EAU DE VIE ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΑΣ

Γίνεται ένα μπαρ να είναι ολοκληρωμένο χωρίς να διαθέτει ένα εξαιρετικό Eau de Vie; 

Το Eau de Vie, μια γαλλική λέξη που σημαίνει «νερό της ζωής», είναι ένα διάφανο μπράντι φρούτων, που στην Ευρώπη έχει τη φήμη του απεριτίφ. Η δημοτικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ως το ιδανικό ποτό για να πιείτε σε ένα μπαρ μετά από μια παράσταση στο West End ή για να κλείσετε μια απολαυστική βραδιά στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Τα αποστάγματα Eau de Vie εμφιαλώνονται για να διατηρήσουν την αρτιότητα του χαρακτήρα των φρούτων τους. Η δέσμευσή μας στο προϊόν αποτελεί πάντα για εμάς βασική προϋπόθεση. Τα φρούτα συλλέγονται με το χέρι, πλένονται και διαλέγονται με το χέρι, για να διασφαλιστεί ότι μόνο τα φρούτα καλύτερης ποιότητας μπαίνουν στον αποστακτήρα. Η απόσταξη αναδεικνύει τον χαρακτήρα του ποτού και στο Eau de Vie επιτυγχάνεται η υψηλή συγκέντρωση μόνο του πιο εκλεκτού.

Ενώ τα αποστάγματα Eau de Vie είναι ίσως από τα πιο πολυτελή ποτά που μπορείτε να απολαύσετε, μην ξεχνάτε τις αξιοσημείωτες δυνατότητές τους στα κοκτέιλ.

Όταν γίνεται σωστά, το Eau de Vie μπορεί να είναι από τα πιο πλούσια σε αρώματα και υφή αποστάγματα που μπορείτε να προμηθευτείτε. Η ακετόνη, μια ένωση που συνήθως βρίσκεται πιο έντονα στα Eau de Vie, μπορεί να προσδώσει λιπαρότητα και υφή σε ένα κοκτέιλ. Στα αποστάγματα Eau de Vie, όπως το Strawbar, το άρωμα φρέσκων φραουλών αναδύεται στο δωμάτιο, μόλις ανοίξετε το πώμα.

Το ποτό αυτό αναδεικνύεται ακόμη και σε συνδυασμό με μια μικρή δόση αναψυκτικού, ίσως μια φρέσκια λεμονάδα, τζιτζιμπίρα ή cream soda. Επίσης, παρουσιάζουμε μια σειρά από εκπληκτικά κοκτέιλ που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Έτσι, είτε αναζητάτε κάτι πολυτελές για τους καλεσμένους σας για να απολαύσουν αργά το βράδυ στο μπαρ σας, είτε ένα συναρπαστικό νέο συστατικό για να προσθέσετε στο δημιουργικό σας ταλέντο στην παρασκευή ποτών, πρέπει να δοκιμάσετε το Strawbar. Πρόκειται για ένα Eau de Vie που είναι απολύτως βέβαιο ότι θα λατρέψετε.

Βρείτε έναν προμηθευτή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.