ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσό και Ασημένιο βραβείο το STRAWBAR στο διαγωνισμό του Σαν Φρανσίσκο

Ακόμα 2 βραβεία για το μοναδικό ελληνικό απόσταγμα φράουλας, STRAWBAR, που διακρίθηκε στην πρώτη του συμμετοχή στο World Spirit Competition του Σαν Φρανσίσκο.

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε το STRAWBAR Origin για την ποιότητά του, που με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και το πλούσιο άρωμα του, μπήκε στην κατηγορία των exceptional Spirits ως πρότυπο του είδους του.

Το εξαιρετικό, όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτές του διαγωνισμού, απόσταγμα φράουλας STRAWBAR Platinum, βραβεύτηκε με το Silver Award, ως ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός του Σαν Φρανσισκο θεωρείται ο καλύτερος και σημαντικότερος για την κατηγορία των αποσταγμάτων με χιλιάδες συμμετοχές παγκοσμίως από το 2000. Την κριτική του επιτροπή στελεχώνουν μερικοί από τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς επαγγελματίες καθώς και αναγνωρισμένους connaisseur στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών.

Η πορεία του STRAWBAR συνεχίζεται δυναμικά με συμμετοχές σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και διαγωνισμούς σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά και το Παλαιωμένο απόσταγμα STRAWBAR.

newpost

Τα τελευταία νέα μας

Social Strawbar