ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ STRAWBAR ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ NOVEL WINES

Τα αποστάγματα της Strawbar είναι πλέον διαθέσιμα για online αγορά από τον πολυβραβευμένο αντιπρόσωπο λιανικής πώλησης, το Novel Wines.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το Strawbar online από το Novel Wines, ένα ανεξάρτητο κατάστημα λιανικής πώλησης με έδρα το Bath, μια πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Το διπλής απόσταξης Eau de Vie μας, Strawbar Origin 40,0% ABV διατίθεται στην τιμή των 35,00 £ και το Strawbar Platinum 45,0% ABV, τριπλής απόσταξης, διατίθεται στην τιμή των 39,00 £.ilable for £39.00.

Σχετικά με το Origin, η ομάδα αγοραστών της Novel Wines λέει:

«Το Strawbar Origin είναι για αυτούς που απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Μόλις ανοίξετε τη φιάλη του Strawbar, αναδύονται έντονα αρώματα ώριμων φρούτων, ενώ αισθάνεστε έναν τόνο ελαφρού καπνού και μαρμελάδας φράουλας. Η γεύση είναι απαλή και πλούσια με μια απολαυστική επίγευση. Απολαύστε το με πάγο και με τζιτζιμπίρα ή σε κοκτέιλ».

Σχολιάζοντας το Platinum, το οποίο, όπως λένε, είναι για τους «εκλεκτικούς καταναλωτές», είπαν:

«Είναι έντονο και πικάντικο με αρώματα μαρμελάδας φράουλας, ενώ αφήνει στον ουρανίσκο μια επίγευση από πιπέρι, αλλά και μια αίσθηση ζεστασιάς. Είναι εξαιρετικό είτε με πάγο ή ως συστατικό για το κοκτέιλ σας».

Δοκιμάστε τα εξαιρετικά, περιορισμένης κυκλοφορίας Eau de Vie μας και πείτε μας τη γνώμη σας!

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.