ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

STRAWBAR on the road: μήνας εκθέσεως!

Το premium απόσταγμα φράουλας STRAWBAR, διένυσε ένα γεμάτο μήνα, με έντονη παρουσία σε εμπορικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Food Expo 2023 παρουσιάστηκε αρχικά το STRAWBAR 18-20 Μαρτίου με μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τις 31.000 ενώ παράλληλα 19-21 Μαρτίου στην Prowein 2023 στο Düsseldorf υπολογίζεται οι επισκέπτες να άγγιξαν τις 49.000.
Εκθέσεις που αποτελούν κορυφαία meeting points του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, με όλες τις νέες τάσεις της αγοράς και σπουδαία business deals για τους επαγγελματίες του χώρου.
Τα STRAWBAR Origin & STRAWBAR Platinum συστήθηκαν στο κοινό, κέντρισαν το ενδιαφέρον και ξεχώρισαν με το πλούσιο φρουτώδες άρωμα και τη βελούδινη γεύση τους. Γευστική δοκιμή σε straight αλλά και σε 2 επιλογές cocktail με βάση τα premium αποστάγματα, έκαναν επαγγελματίες του κλάδου και μη, για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Ενθουσίασε η πρώτη εμφάνιση της νέας συσκευασίας STRAWBAR Origin & STRAWBAR Platinum των 50ml, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, ιδανική για τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχειακές μονάδες.
To ταξίδι του STRAWBAR για αυτόν τον μήνα κλείνει δυναμικά, με την συμμετοχή στην έκθεση Bar & Restaurant Expo στο Las Vegas, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τομέα του F&B.
Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.