ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

STRAWBAR on the road #7: Funky Monkey, στην Κοζάνη

Τα STRAWBAR, τα νέα spirits – premium αποστάγματα φράουλας, συνεχίζουν το ταξίδι τους και αυτή τη φορά βρέθηκαν πάλι στην Κοζάνη, αυτή τη φορά στο θρυλικό για τις δημιουργικές του προσεγγίσεις, Funky Monkey!

Το Funky Monkey δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μέρος του ταξιδιού του STRAWBAR. Το συγκεκριμένο bar αποτελεί από μόνο του μια  πρόκληση για fun γεύσεις και εμπειρίες στο κομμάτι των cocktails, ακολουθώντας νέες τάσεις και τεχνικές. Αυτή τη φορά τα STRAWBAR Cocktails ήταν η έμπνευση: For the love of berries, Summer fever, Strawberry blitz και Strawbar fashion όλα εξαιρετικά δημιουργικά, στη γεύση και στην παρουσίαση!

         funky monkey 2      funky monkey 1 1

Την ημέρα του STRAWBAR event, Πέμπτη 16 Ιουνίου, οι πελάτες του καταστήματος έλαβαν μέρος σε μια ξεχωριστή γευστική διαδρομή: νέες STRAWBAR Cocktail δημιουργίες αποκλειστικά από τους bartenders του Funky Monkey με το food pairing από το καλοκαιρινό μενού του μαγαζιού, μας χάρισαν ένα πραγματικά ξεχωριστό Cocktail night.

Ως βάση για τα Cocktail χρησιμοποιήθηκαν τα STRAWBAR Origin 40.0% abv και STRAWBAR Platinum 45.0% abv, premium eau de vie φράουλας, με βελούδινη γεύση και φρουτώδες άρωμα. Ιδανικά για να αναδείξουν κάθε cocktail!