ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

STRAWBAR on the road: ταξίδι στα Ιωάννινα #5

Το ταξίδι συνεχίζεται και το premium spirit, STRAWBAR βρέθηκε πάλι στα Ιωάννινα για δύο αξέχαστες βραδιές.
Στο Accademia Del Panino το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαΐου, οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές Cocktail δημιουργίες του STRAWBAR mixologist expert.
Παρουσιάστηκαν έξι διαφορετικά Cocktails με βάση τα premium αποστάγματα φράουλας, STRAWBAR Origin 40.0% abv και STRAWBAR Platinum 45.0% abv. Straight παγωμένο το απόσταγμα φανερώνει τη μοναδικότητά του, ωστόσο η δυναμική και βελούδινη γεύση του STRAWBAR και το φρουτώδες άρωμά του το καθιστούν ιδανική βάση για Cocktail.
Κάθε ουρανίσκος έχει διαφορετικές απαιτήσεις, για αυτό και η γευστική εμπειρία των STRAWBAR Cocktails συλλέγεται από την ομάδα του και αποτελεί πολύτιμο υλικό για την εξέλιξή του. Όσοι δοκίμασαν και μοιράστηκαν τη δική τους, κέρδισαν αναμνηστικά STRAWBAR δώρα!
Υπέροχα και σε άκρως ατμοσφαιρικό και καλοκαιρινό κλίμα κύλησε και το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου στο Petit Cafe Bistro.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέληξα άμεσα στο δικό τους αγαπημένο STRAWBAR Cocktail, το οποίο και παρήγγειλαν ξανά μετά την πρώτη δοκιμή για επιπλέον απόλαυση!
Το STRAWBAR on the road συνεχίζεται – μείνετε συντονισμένοι!