ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

STRΑWBAR: Μια Βραδιά Γευσιγνωσίας με Απόσταγμα Φράουλας

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Monasty hotel , πραγματοποιήθηκε η B2B εκδήλωση του αποστάγματος φράουλας, STRAWBAR, σε συνεργασία με την Amfora Divine Wines.  Στο event παρευρέθηκαν επαγγελματίες του χώρου, όπως professional bartenders & bar owners, με σκοπό να «γνωρίσουν» καλύτερα το STRAWBAR.

strb 1 6 strb 1 1

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των bartenders Γρηγόρη Γόγολου και Παύλου Χόνδρου, οι οποίοι ανέλυσαν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του ποτού. Μέσα από τις προσωπικές τους γευστικές εμπειρίες, αναδείχθηκε η ιδιαίτερη γεύση του STRAWBAR και η μοναδικότητά του όταν συνδυάζεται με τα κατάλληλα υλικά για την παρασκευή κοκτέιλ.

strb 1 5 strb 1 4

Ακολούθησε γευσιγνωσία, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ποτό τόσο σκέτο όσο και σε διάφορα κοκτέιλ. Η ανταπόκρισή τους ήταν εξαιρετικά θετική, εκφράζοντας ικανοποίηση για την υψηλή ποιότητα και την καθαρότητα της γεύσης του STRAWBAR. Το Food Pairing, που συνόδευσε τα premium αποστάγματα φράουλας STRAWBAR, περιλάμβανε εκλεκτές δημιουργίες, που συμπλήρωσαν την γευστική απόλαυση.

strb 1 3

Η βραδιά έκλεισε με μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εντυπώσεις έπειτα από την ολοκλήρωση της γευσιγνωσίας του αποστάγματος φράουλας STRAWBAR.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες δράσεις του μέσω των profile μας στα Social Media.

Facebook & Instagram

strb 1 2