ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ STRAWBAR ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΓΙΑ ΤΟ DINNER PARTY ΣΑΣ

Τα αποστάγματα τύπου Eau de Vie, όπως το Strawbar, αποτελούν μερικά από τα πιο πολυτελή ποτά για να ολοκληρώσουν ένα γεύμα. Ακολουθεί ο λόγος που ένα Eau de Vie αποτελεί το τέλειο απεριτίφ.

Το Eau de Vie είναι ένα άχρωμο μπράντι που αποσκοπεί στο να διατηρήσει τον αγνό χαρακτήρα των πρώτων συστατικών του. Για την παρασκευή του αποστάγματός μας στη Strawbar επιλέγουμε τις καλύτερες άγριες φράουλες από τη βόρεια Ελλάδα.

Το Strawbar δεν είναι λικέρ. Αντιθέτως, γεύεστε την πραγματική ουσία της φράουλας: τους εστέρες της. Αυτοί οι εστέρες είναι αρώματα, που εμείς οι άνθρωποι αναγνωρίζουμε ως γεύση και σε ένα Eau de Vie, όπως το Strawbar, μπορείτε να τα απολαύσετε στην πιο αυθεντική τους μορφή.

Πρωταγωνιστές είναι τα αρώματα της φράουλας. Έπειτα, καθώς πίνετε το Eau de Vie μας, γεύεστε ένα γεμάτο ποτό. Η υφή παίζει σημαντικό ρόλο, αφού είναι αυτή που μένει στο στόμα και στους γευστικούς σας κάλυκες. Το αλκοόλ δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς, σαν μια αγκαλιά. Τέλος, ακολουθεί ο σύνθετος χαρακτήρας του: μια νότα καπνού, έντονη οξύτητα και φρεσκάδα, και μια βαθιά φρουτώδης γεύση.

Μετά από ένα γεύμα, καθαρίζει τον ουρανίσκο και σας χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία.

Το μυστικό του Strawbar ως το τέλειο απεριτίφ είναι ακριβώς αυτό: αποτυπώνει μια στιγμή στον χρόνο.

Βρείτε έναν προμηθευτή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.