ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η STRAWBAR ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ SPIRITS KIOSK ΚΑΙ ΣΤΟ MASTER OF MALT

Τα αποστάγματα της Strawbar διατίθενται πλέον από δύο από τους κορυφαίους εμπόρους λιανικής πώλησης αλκοολούχων ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανακαλύψτε τις περιορισμένες εκδόσεις των Eau de Vie μας στο Spirits Kiosk και στο Master of Malt πό τον Φεβρουάριο του 2021.

Το Strawbar Origin (40,0% ABV), ένα Eau de Vie διπλής απόσταξης άγριας φράουλας, και το Strawbar Platinum (45,0% ABV), μια απαλή έκδοση τριπλής απόσταξης, είναι πλέον διαθέσιμα για online αγορά από δύο κορυφαίους λιανοπωλητές.

Φτιάχνονται σε πολύ μικρές ποσότητες και θα τα βρείτε μόνο στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα αποστάγματα Eau de Vie περιορισμένης κυκλοφορίας διατίθενται σε φιάλες των 50 cl και μπορείτε να τα προμηθευτείτε online και από τους δύο λιανοπωλητές.

Το Strawbar είναι ένα κορυφαίο απόσταγμα για τους λάτρεις του μπράντι, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες και για τα κοκτέιλ σας. Οι συνταγές των κοκτέιλ μας έχουν σχεδιαστεί από τον mixologist του μπαρ «The Hideout», Callum Rixsom. Μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα Οι συνταγές μας για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τα δικά σας κοκτέιλ. 

strawbar high ball strawbar origin long cocktail
fragaria vesca strawbar platinum absinthe cocktail
crimson blush strawbar origin low ball cocktail

ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BARTENDER ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Η διαθεσιμότητα του Strawbar στο Spirits Kiosk της Enotria & Coe’s και στο Master of Malt της Atom σημαίνει ότι οι bartender μπορούν πλέον να παραγγέλνουν το απόσταγμα εύκολα και να το παραλαμβάνουν γρήγορα σε όλο το Ην. Βασίλειο. Καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις μπαρ συναλλάσσονται με την Enotria ή το Master of Malt, η αγορά του Strawbar δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε κάποιον νέο προμηθευτή ή να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες.

Επιπλέον, το Master of Malt προσφέρει επιλογές παράδοσης σε διευθύνσεις που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το συναρπαστικό μας Eau de Vie από 100% άγριες φράουλες στο μενού σας, επικοινωνήστε με τον περιφερειακό υπεύθυνο διαχείρισης λογαριασμών σας ή επικοινωνήστε με την ομάδα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα προμηθευτείτε το Strawbar για το μπαρ σας.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.