ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ STRAWBAR ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ INTERNATIONAL DRINKS EXPO 2019 ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Απίστευτα νέα! Η βρετανική ομάδα της Strawbar θα βρίσκεται στο International Drinks Expo στο ExCel London στις 19-20 Νοεμβρίου 2019. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν μια αποκλειστική ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δύο εκδοχές του Strawbar, του πρώτου αποστάγματος του είδους του στην αγορά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Strawbar σκέτο, ως κοκτέιλ ή σε έναν μοναδικό συνδυασμό με τη τζιτζιμπίρα της Double Dutch. Ο εκπρόσωπός μας στο Ην. Βασίλειο, Nigel Locker, θα παρουσιάσει τόσο το Origin όσο και το Platinum μαζί με τον πρεσβευτή της μάρκας, Ben Franks.

Η έκθεση International Drinks Expo παρέχει στους επαγγελματίες την ευκαιρία να δοκιμάσουν οτιδήποτε νέο και καινοτόμο κυκλοφορεί στην αγορά. Η ομάδα της Strawbar θα βρίσκεται στο περίπτερο D43 για όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Αν θέλετε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων μια συνάντηση, επικοινωνήστε με τον Nigel χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Στην παρουσίαση του Strawbar στους επισκέπτες μας στο περίπτερο IDE19, η επικεφαλής αποσταγματοποιός, Μαρία Γουγούση είπε:

«Αρχικά είχαμε την έμπνευση να φτιάξουμε ένα απόσταγμα χρησιμοποιώντας ένα ξεχασμένο είδος φράουλας πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά, η οποία φυτρώνει συγκεκριμένα στη βορειοδυτική Ελλάδα —μια περιοχή που σήμερα βιώνει υψηλά ποσοστά ανεργίας και οικονομικής αστάθειας. Θέλαμε να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε με ιδιαίτερη χαρά τα τοπικά προϊόντα που μας έχει προσφέρει η φύση, βοηθώντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

«Έπειτα από μια περίοδο μεγάλης έρευνας και ανάπτυξης, το Strawbar κατάφερε να παντρέψει τις ιδιότητες ενός αποστάγματος με τη γεύση και την επίγευση της φράουλας, γεγονός που πιστεύουμε ότι το καθιστά μοναδικό. Έχουμε ιδιαίτερη χαρά για την αποδοχή που έχει λάβει το Strawbar μέχρι στιγμής, και πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι επιτυχίας που θα μεταφέρει την πρωτότυπη ιδέα μας σε πολλούς επιλεκτικούς καταναλωτές και μπαρ σε όλο τον κόσμο.»

Ο πρεσβευτής της μάρκας, Ben Franks, δήλωσε για τα δύο προϊόντα στην IDE:

«Το Strawbar Origin είναι ένα καπνιστό με πλούσια υφή απόσταγμα (γαλλ. eau de vie) με έντονα αρώματα και τελείωμα από μαρμελάδα γλυκών μούρων. Η γεύση του δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχω δει στην αγορά. Συνδυάζεται άψογα με ένα ποιοτικό αναψυκτικό ή ως μια μοντέρνα προσθήκη στο αγαπημένο σας κοκτέιλ.

«Το Strawbar Platinum είναι ένα απόσταγμα με έντονο και πικάντικο άρωμα μαρμελάδας και πιπεριού, αλλά και πλούσια γεύση. Πιστεύω ότι το Platinum είναι μια εμπειρία γεύσεων ειδικά για τον εκλεκτικό καταναλωτή».

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.