ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

STRAWBAR: το πρώτο απόσταγμα από φράουλες, “on the road again”!

Το STRAWBAR, το νέο ποτό και το πρώτο στο είδος του – απόσταγμα από φράουλες, συνεχίζει το ταξίδι γνωριμίας του, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα!

Λίγες μέρες πριν στα Ιωάννινα ο Sam Cox, επικεφαλής της ομάδας Barista του STRAWBAR, παρουσίασε τα αγαπημένα STRAWBAR Cocktails στο CAFE TROIS και στο ΣΠΙΤΑΚΙ με ΘΕΑ.

Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν αλλά και να τα αξιολογήσουν, ανάλογα με τις προσωπικές γευστικές προτιμήσεις τους. Η ποιότητα του SΤRAWBAR και η δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τα cocktails δεν λείπουν από τις εντυπώσεις που καταγράφονται, ενώ πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες προκύπτουν σε κάθε στάση αυτού του γευστικού ταξιδιού.

Να θυμίσουμε ότι πρώτος σταθμός στο ταξίδι αυτού του Premium Eau de Vie, που έχει ήδη κάνει το διεθνές ντεμπούτο του σε επιλεγμένα bar του Λονδίνου, δεν απέχει πολύ. 

Οι φράουλες, που αποτελούν την ευωδιαστή πρώτη ύλη του, προέρχονται από καλλιέργειες της Φλώρινας. Στη συνέχεια της διαδρομής του και πάντα ακούγοντας τις προτιμήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται, η ομάδα των Mixologists που το ακολουθεί, δημιούργησε εξαιρετικά cocktails με βάση και το STRAWBAR ORIGIN, αλλά και το STRAWBAR PLATINUM

Το STRAWBAR ανοίγει έτσι μια νέα σελίδα στην αγορά του ποτού, όπου η φυσική προέλευση, η αγνότητα και η εντοπιότητα των συστατικών πρωταγωνιστούν ως κριτήρια για τους εκλεπτυσμένους λάτρεις των ποτών.