ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ STRAWBAR

Όπως και αν προβλέπεται το 2021, ας κάνουμε ξεχωριστή την αλλαγή του

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, και οι περισσότεροι από εμάς τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία να αποχαιρετίσουμε με χαρά αυτό το έτος, που μας ανάγκασε να γιορτάσουμε μακριά από τις οικογένειές μας. Ωστόσο, το 2021 φαντάζει μια χρονιά που θα φέρει την ελπίδα για κάτι καλύτερο, και θα θέλαμε πολύ να τσουγκρίσουμε μαζί σας ένα ποτήρι Strawbar για να το γιορτάσουμε.

Τα μπράντι τύπου Eau de Vie περιορισμένης κυκλοφορίας παρασκευάζονται από 100% άγριες φράουλες, που καλλιεργούνται στην περιοχή της Φλώρινας στη βόρεια Ελλάδα. Αυτές οι φράουλες έχουν φανταστική γεύση, αλλά κανείς δεν τις χρησιμοποιούσε! Ευτυχώς, η ταλαντούχα επιστήμονας και αποσταγματοποιός, Μαρία Γουγούση, αποφάσισε να πάρει αυτούς τους καρπούς και να δημιουργήσει ένα Eau de Vie.

Κάθε βιολογικό φρούτο συλλέγεται με το χέρι, πλένεται στο χέρι και στη συνέχεια συνθλίβεται ελαφρά πριν από την απόσταξη. Τα κουκούτσια και οι σπόροι φυλάσσονται για να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή κρέμας ομορφιάς, έτσι ώστε να μην πάει τίποτα χαμένο. Το απόσταγμα Origin είναι διπλής απόσταξης σε 40,0% ABV, ενώ το Platinum είναι τριπλής απόσταξης σε 45,0% ABV.

Το Eau de Vie που προκύπτει είναι κάτι το μοναδικό. Το Origin ξεχωρίζει για το έντονο άρωμα φράουλας και ακολουθούν οι καπνιστές και αλμυρές νότες. Το Platinum είναι πιο δροσερό, με πιο γεμάτες και πλούσιες νότες μαρμελάδας και μαύρου πιπεριού.

Και τα δύο μπράντι θα κάνουν τους λάτρεις των Eau de Vie να χαμογελούν. Όσοι δεν έχουν ακόμη ερωτευτεί το Eau de Vie ή δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμη, θα πρέπει να αναμείξουν το Strawbar με λεμονάδα ή τζιτζιμπίρα. Αποτελεί ένα υπέροχο, αλλά και εύκολο εορταστικό ποτό.

Στην υγειά σας και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.