ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ: ΜΗΠΩΣ Η STRAWBAR ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ;

Σσσς, είναι μυστικό. 

Η ομάδα της Strawbar πρόσφατα είχε τη χαρά να γευτεί κάτι καινούργιο από τους αποσταγματοποιούς μας. Η επικεφαλής αποσταγματοποιός, Μαρία Γουγούση, και η χημικός, Βασιλική Δαϊκοπούλου δημιούργησαν κάτι ξεχωριστό.

Η ομάδα μας δημιούργησε με τη χρήση μικρών βαρελιών μια παλαιωμένη έκδοση του Strawbar. Αυτό το προϊόν με την ονομασία Gold από το ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα του, ανεβάζει το Strawbar σε νέο επίπεδο. Το βαρέλι μαλακώνει την υφή, ενώ δίνει στο απόσταγμα πιο βαθιές πικάντικες νότες. Τα αρώματα φράουλας διατηρούνται τέλεια, ενώ η παλαίωση κάνει τη γεύση πιο σύνθετη.
Το Strawbar Gold θα κυκλοφορήσει σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα. Έχει σχεδιαστεί για να πίνεται σκέτο, όπως ένα καλό ουίσκι, και θα χαρίσει στους λάτρεις των Eau de Vie μια εμπειρία γεύσης που θα απολαύσουν πραγματικά.

Θα σας ενημερώσουμε όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι. Όπως γνωρίζετε, στη Strawbar δεν κάνουμε ποτέ «μισές δουλειές». Γι’ αυτό, η Μαρία και η ομάδα μας εργάζονται για να τελειοποιήσουν το Gold προκειμένου να το απολαύσετε.

Όταν κυκλοφορήσει, λοιπόν, θα ξέρετε ότι θα είναι το καλύτερο.

Μάθετε πρώτοι τα νέα για τις δράσεις του STRAWBAR στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media.