ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όροι Χρήσης

Γενικές Πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

O δικτυακός τόπος https://strawbar-spirit.com φιλοξενεί το ηλεκτρονικό κατάστημα με την εμπορική ονομασία «STRAWBAR» (στο εξής το «e-shop» ή το «STRAWBAR» ή/και το «ηλεκτρονικό κατάστημα») που ανήκει στην Εταιρεία με την επωνυμία «LIFE SCIENCE LAB INSTITUTE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ», ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 36,  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, Τ.Κ 50200, με ΑΦΜ 800956210, Δ.Ο.Υ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, email info@strawbar-spirit.com , τηλ. 694 766 2211 (στο εξής η «Εταιρεία»).

Οι παρόντες όροι αφορούν τον επισκέπτη του STRAWBAR, το εγγεγραμμένο μέλος μας, τον χρήστη που συναλλάσσεται μαζί μας με κάθε τρόπο, όπως συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, όσους επιθυμούν να λαμβάνουν newsletter, καθώς και τον καταναλωτή που επιθυμεί να αγοράσει τα προϊόντα που εκθέτουμε και προσφέρουμε προς πώληση μέσω του e-shop.

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους, πριν την πλοήγησή σας στο STRAWBAR και τη χρήση των υπηρεσιών του ή πριν προβείτε σε αγορές σας, καθώς επίσης όταν αποκτάτε πρόσβαση στο περιεχόμενο του STRAWBAR που περιλαμβάνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook και Instagram. Οι όροι αυτοί αποτελούν ενιαίο σύνολο με τους Όρους Αγοράς, Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies .

Σε περίπτωση διαφωνίας σας με κάποιο όρο, παρακαλείστε να μην κάνετε χρήση του δικτυακού μας τόπου, διαφορετικά συνεπάγεται ότι διαβάσατε και αποδέχεστε τους παρόντες όρους. Επίσης, με την αποδοχή των παρόντων όρων δηλώνετε ρητά ότι έχετε συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών που σας επιτρέπει τη νόμιμη δέσμευση από τους παρόντες όρους και ότι τα στοιχεία που τυχόν δηλώνετε είναι ακριβή.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο e-shop και αφορούν την Εταιρεία, τα ποτά, την απόσταξη και τον τρόπο παραγωγής τους είναι αληθείς και έγκυρες, ενώ φροντίζουμε να επικαιροποιούνται διαρκώς, με την επιφύλαξη τυχόν ακούσιων λαθών που οφείλονται σε μη προβλέψιμους τεχνικούς λόγους.

H ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» αποσκοπεί αποκλειστικά να σας παρέχει βοήθεια και πληροφορίες χωρίς να υποκαθιστά τους παρόντες Όρους.

Όροι αγορών

Η Εταιρεία λαμβάνει και εκτελεί παραγγελίες μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, με κάθε ηλεκτρονικό μέσο (όπως email), καθώς και μέσω τηλεφώνου.

Σε περίπτωση που υποβάλετε παραγγελία μέσω του STRAWBAR, μετά την επιβεβαίωση ότι η εν λόγω παραγγελία έγινε αποδεκτή, θα καταρτιστεί σύμβαση πώλησης μεταξύ ημών, η οποία θα διέπεται από τους παρόντες Όρους.

Οι συναλλαγές εντός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από τους παρόντες όρους και την ισχύουσα Ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία, όπως το Ν. 2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, το ΠΔ 131/2003 και τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως ισχύουν (στο εξής «Όροι Αγορών»). 

Τα προϊόντα μας

Το STRAWBAR διαθέτει προς πώληση σε καταναλωτές ποτά της Εταιρείας τα οποία εκθέτει στον παρόντα δικτυακό τόπο. Τα ποτά συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τις ιδιότητες ενός αποσταγμένου προϊόντος με τη γεύση και την επίγευση των φραουλών (εφεξής τα «προϊόντα»).

Τα προϊόντα μας παράγονται σε επιλεγμένες μόνο ποσότητες από τοπικών φρούτα της Φλώρινας, οι οποίες εξαρτώνται από την ποιότητα και την απόδοση των καλλιεργειών κάθε χρονιά, από μια ομάδα νέων επιστημόνων που συνδυάζουν τις παραδοσιακές διαδικασίες απόσταξης με καινοτόμες μεθόδους και σεβασμό στους απαιτούμενους χρόνους κάθε επιμέρους σταδίου της διαδικασίας. Ο κατάλογος περιλαμβάνει το μοναδικό εύρος των προϊόντων μας, ενώ επίσης προσφέρουμε προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες για cocktails για πιο ολοκληρωμένη και συνδυαστική εμπειρία απόλαυσης.

Όλες οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. Το STRAWBAR δύναται να διαμορφώνει ελεύθερα την τιμολογιακή του πολιτική, το είδος των προσφορών και των εκπτώσεων, καθώς και να επιλέγει κατά τη διακριτική του ευχέρεια τα προϊόντα που θα διαθέτει προς πώληση, προσθέτοντας νέα ή αφαιρώντας υπάρχοντα από τους καταλόγους του, χωρίς υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης ή λήψης συγκατάθεσης. 

Καταβάλλεται προσπάθεια με τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων ώστε οι φωτογραφίες να απεικονίζουν με ρεαλισμό και κάθε δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα μας, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ελλείψεων απεικόνισης που έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διαφορετικής φωτογραφικής λήψης. Ακόμη ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να απεικονίζονται με ακρίβεια τα χρώματα των προϊόντων, παρ΄ όλα αυτά τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να εξαρτώνται από τις τεχνικές προδιαγραφές όπως λ.χ. ρυθμίσεις της οθόνης σας και, κατά συνέπεια, να διαφέρουν δικαιολογημένα από τη δια ζώσης οπτική εικόνα.

Διασφαλίζουμε ότι το STRAWBAR αντικατοπτρίζει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, εντούτοις είναι πιθανό ένα προϊόν που εμφανίζεται στον κατάλογο να μην είναι διαθέσιμο, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, προς αγορά.

Εάν σας ενδιαφέρουν συνεργασίες για χονδρική πώληση προϊόντων (B2B) μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση info@strawbar-spirit.com και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 694 766 2211.

Σύμβαση Πώλησης

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο STRAWBAR δεν μπορούν να θεωρηθούν δεσμευτική σύμβαση, παρά μόνο πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Παραγγελία

Διατηρούμε το δικαίωμα να επαληθεύσουμε μια παραγγελία ή να αρνηθούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να την αποδεχτούμε σιωπηρά μετά την παρέλευση επτά (7) ημερών από την υποβολή της χωρίς να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη. Ενδεικτικοί λόγοι για την απόρριψη της παραγγελίας είναι η μη έγκριση της πληρωμής, η έλλειψη διαθεσιμότητας του προϊόντος ή η υποβολή της παραγγελίας με αυτοματοποιημένη συσκευή ή μέσο. Στην περίπτωση της ακύρωσης παραγγελίας επιστρέφονται τυχόν ποσά που καταβλήθηκαν.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail το οποίο θα περιέχει τον κωδικό παρακολούθησης του ιστορικού της παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε εκκρεμότητα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την αποδοχή της, θα σας αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διεκπεραίωση της.

Με την αποστολή αιτήματος για παραγγελία συναινείτε στην λήψη των ανωτέρω ειδοποιήσεων (μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας) για το σκοπό  έγγραφης ενημέρωσής σας, επιβεβαίωσης παραγγελίας σας, σύμφωνα με το νόμο. Μπορείτε εύκολα και απλά να εκφράσετε τις αντιρρήσεις για το περιεχόμενο κάποιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει κατά τα ανωτέρω, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της ενότητας Φόρμα επικοινωνίας.

Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση παραγγελίας προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο εφόσον η επιβεβαίωση παραγγελίας δεν έχει αποσταλεί, ήτοι η παραγγελία να μην έχει ολοκληρωθεί.

Επιστροφές σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας

Εάν λάβετε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας μέσω της ενότητας επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο προς την Εταιρεία από συνεργαζόμενο μεταφορέα και αφού το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δεν έχει χρησιμοποιηθεί,  με την αρχική συσκευασία του ακέραιη. Τα προϊόντα, που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από την Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο Πώλησης ή το Δελτίο Αποστολής.

Αποστολή- έξοδα αποστολής-Τόπος και χρόνος παράδοσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα strawbar-spirit.com αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και διεθνώς. Το κόστος αποστολής των προϊόντων διαφέρει ανάλογα με το βάρος και τη χώρα αποστολής βάσει συγκεκριμένης τιμολογιακής πολιτικής για τη μεταφορά των προϊόντων, για το λόγο αυτό πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, της οποίας το online σύστημα συνδέεται με το σύστημα της τιμολόγησης της Εταιρείας.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας υπολογίζεται εντός 10 ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας και την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της, ενώ λόγοι που δεν ανάγονται στην ευθύνη μας όπως τυχηρά, έκτακτοι λόγοι και ανωτέρα βία (όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, υγειονομική κρίση, απεργίες κ.ο.κ.) μπορεί να καθυστερήσουν την παραλαβή.

Τόπος παράδοσης είναι η ταχυδρομική διεύθυνση, όπως δηλώνεται κατά την παραγγελία των προϊόντων.

Η παράδοση των προϊόντων σε τρίτες χώρες εκτός ΕΕ διέπεται από την οικεία νομοθεσία σχετικά με την εισαγωγή ποτών την οποία θα πρέπει να γνωρίζουν προηγουμένως οι πελάτες, ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν μεγάλα κόστη στα τελωνεία των χωρών τους. Σε αυτήν την  περίπτωση ο πελάτης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος εκτελωνισμού ή τυχόν δασμών, φόρων και λοιπών εξόδων της σχετικής διαδικασίας, χωρίς η Εταιρεία να φέρει καμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες τελωνειακές και φορολογικές αρχές ώστε να ενημερωθείτε σχετικά πριν προχωρήσετε στην παραγγελία.

Τρόποι πληρωμής 

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους εξής αποδεκτούς τρόπους πληρωμής που διατίθεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

Με πιστωτική κάρτα Visa και Mastercard: Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) με τη χρήση συστημάτων online ασφαλείας (RSA Encryption), συμπληρώνοντας στο περιβάλλον της αντίστοιχης Τράπεζας τα απαραίτητα πεδία: ονοματεπώνυμο κατόχου, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και CCV. 

Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, δεσμεύεστε ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή και ότι είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο πλαίσιο της μεταξύ μας συναλλαγής, χωρίς να αποθηκεύονται τα στοιχεία της, τα οποία θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου σε κάθε συναλλαγή, εκτός εάν επιλέξετε την αποθήκευσή τους.

Μέσω Paypal: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Paypal για της αγορές σας χωρίς εισαγωγή στοιχείων πιστωτικής κάρτας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το STRAWBAR δεν αποθηκεύει τα δεδομένα της κάρτα σας ή του λογαριασμού σας.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω PayPal, συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους λειτουργίας των αντίστοιχων on line παρόχων πληρωμών κατά την εγγραφή σας ως μέλους τους. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τη λειτουργία και την πολιτική των PayPal. 

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν προμήθειες σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα μέσω τρίτου παρόχου πληρωμών (λόγου χάρη PayPal ή πιστωτικές κάρτες) βάσει των όρων χρήσης του τρίτου αυτού παρόχου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies του STRAWBAR.

Λόγω της φύσης των προϊόντων, τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν, εφιστούμε την προσοχή σας στην τήρηση των αναλυτικών οδηγιών που αναγράφονται στη συσκευασία του κάθε προϊόντος, καθώς επίσης στις αναλυτικές πληροφορίες για τα βασικά συστατικά, τα αρώματα και τις γεύσεις, τον τρόπο σερβιρίσματος που είναι δημοσιευμένες στον ιστότοπο της Εταιρείας για κάθε προϊόν του καταλόγου μας.

Κατόπιν της παράδοσής των προϊόντων από τον μεταφορέα στον τόπο που δηλώσατε παύει η σχετική μας ευθύνη. Ομοίως, λόγω της φύσης των προσφερόμενων προϊόντων, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε αλλοίωση σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν παραληφθούν μετά την πρώτη προσπάθεια παράδοσης. 

Τα προϊόντα διατίθενται για προσωπική χρήση και όχι για μεταπώληση.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και η μέγιστη ικανοποίηση σας από τα προϊόντας μας. Σε περίπτωση που τυχόν ανακύψει οποιοδήποτε ζήτημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το επιλύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά προϊόντων μέσω του STRAWBAR. 

Τρόπος άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης:

Έχετε περιθώριο 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να επιστρέψετε τα προϊόντα σε εμάς σε κλειστή συσκευασία, χωρίς φθορές και αχρησιμοποίητα, με την αρχική συσκευασία του ακέραιη και εφόσον έχουν διατηρηθεί οι ενδεικνυόμενες συνθήκες συντήρησης. Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από το οικείο παραστατικό, την Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο Πώλησης ή το Δελτίο Αποστολής.

Για την επιστροφή κάποιου προϊόντος, επικοινωνήστε μέσω email στο  info@strawbar-spirit.com , αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας, τον αριθμό παραγγελίας, έτσι ώστε να εκδώσουμε την ετικέτα επιστροφής σας. Παρακαλείστε να την τοποθετήσετε επάνω στην αρχική συσκευασία και να μας επιστρέψετε το προϊόν στα στοιχεία της Εταιρείας μας και στην ταχυδρομική μας διεύθυνση, ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 36, Τ.Κ 50200 , ΤΘ Νο 2, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.

 Μόλις η επιστροφή σας επαληθευθεί και γίνει αποδεκτή, θα προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων σας. Τα έξοδα αποστολής με τα οποία επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος δεν επιστρέφονται. 

Διευκρινίζεται ότι οφείλετε να επιστρέψετε και τα τυχόν προϊόντα, μαζί με το βασικό προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε, τα οποία έχετε αγοράσει με έκπτωση ή προσφορά οφειλόμενη στην αγορά του αρχικού προϊόντος, διαφορετικά δεν παράγεται καμία υποχρέωση εις βάρος μας, δεδομένου ότι η υπαναχώρηση θα θεωρηθεί εύλογα ότι δεν ασκήθηκε.

Επισημαίνεται ότι αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω όροι ή εάν δεν υπάρχει κάποιο από τα προαναφερθέντα συνοδευτικά του προϊόντος έγγραφα, το αίτημά σας για υπαναχώρηση δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί, το δε προϊόν θα σας επιστραφεί με χρέωση παραλήπτη.

Πνευματική – Βιομηχανική Ιδιοκτησία – Απαγόρευση Αναδημοσίευσης

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, όπως ενδεικτικά οι εικόνες  των προϊόντων, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι κατάλογοι προϊόντων, τα κείμενα, το λογισμικό, περιλαμβανομένου του γενικού σχεδιασμού του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας, καθώς επίσης πνευματική ιδιοκτησία τρίτων μετά από παραχώρηση της σχετικής άδειας χρήσης ή και προστατευμένα δικαιώματα βάσης δεδομένων, σύμφωνα με το ισχύον ευρωπαϊκό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο (Ν. 2121/1993) και τις διεθνείς συμβάσεις.  

Η χρήση τους στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια μεταπώλησης ή εμπορικής χρήσης ή άδεια λήψης του περιεχομένου και του κώδικα του συνολικά ή τμηματικά, παρά μόνο επιτρέπεται για αυστηρά προσωπική χρήση.

Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, επωνυμίες, διακριτικοί τίτλοι, ο διασχηματισμός των συσκευασιών που εμφανίζονται στον ιστότοπο παραμένουν προστατευμένη αποκλειστική ιδιοκτησία της Εταιρείας χωρίς να επιτρέπεται η χρήση, αντιγραφή, αναδημοσίευση, μεταφόρτωση, ανάρτηση, μετάδοση, διανομή ή τροποποίηση τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Η αναπαραγωγή τμήματος ή του συνόλου του περιεχομένου, η ανακοίνωση, κοινοποίηση, δημοσίευση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση με οποιοδήποτε τρόπο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας της Εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των αντίστοιχων πνευματικών δικαιωμάτων. 

Σύνδεσμοι τρίτων

Ο δικτυακός τόπος https://strawbar-spirit.com/ δύναται να παρέχει για τη διευκόλυνση των χρηστών συνδέσμους (links, hyperlinks, banners) σε τρίτα δικτυακά sites, το συνολικό περιεχόμενο των οποίων δεν ελέγχεται με κανένα τρόπο από την Εταιρεία. Οι δικτυακοί τόποι διαθέτουν όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων, τους οποίους καλούνται να διαβάζουν προηγουμένως οι επισκέπτες αυτών. Η περιήγηση των χρηστών σε αυτούς γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνδέσμων ή υπερσυνδέσμων σε τρίτους δικτυακούς τόπους.

SOCIAL MEDIA

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ακολουθείτε τους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί η Εταιρεία στο Facebook και το Instagram για να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες ή να υποβάλλετε τα σχόλιά σας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν αποκτούμε πρόσβαση στους προσωπικούς σας λογαριασμούς, ούτε μπορούμε να ελέγχουμε τις υπηρεσίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ως προς τις οποίες ισχύουν οι οικείοι όροι χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. 

Επομένως δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για τυχόν πράξεις ή/και παραλείψεις των ανωτέρω παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. 

Αλλαγές στην ιστοσελίδα

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί ή και να καταργεί οποιοδήποτε τμήμα ή ολόκληρο το περιεχόμενο του STRAWBAR, περιλαμβανομένων των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του δικτυακού της τόπου, κατά τη διακριτική ευχέρειά της, ή προκειμένου να συμμορφωθεί με νομοθετικές διατάξεις και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών. Οι αλλαγές θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στο STRAWBAR χωρίς να καταλαμβάνουν παραγγελίες που διενεργήθηκαν πριν την ημερομηνία αυτή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση σχετικά με τις αλλαγές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ 694 766 2211  ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία σέβεται την Ιδιωτικότητα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εφαρμόζει η ίδια και οι επιλεγμένοι συνεργάτες της τα κατάλληλο τεχνικά και οργανωτικά μέτρο ώστε να παρέχει την νομίμως προβλεπόμενη ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών και δεδομένων (προσωπικών ή μη) που συλλέγει και επεξεργάζεται. Για το σκοπό αυτό οι απαιτούμενες ενέργειες  πραγματοποιούνται μόνο από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που δεσμεύονται με την υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας και διασφάλισης του απορρήτου.

Εφαρμόζουμε το ενδεδειγμένο πρωτόκολλο ασφάλειας SSL για το δικτυακό μας τόπο. Οι συναλλαγές σας μέσω του e-shop είναι ασφαλείς και απόρρητες, καθώς χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της κρυπτογράφησης των αναγνωριστικών στοιχείων σύνδεσης (password) στον δικτυακό μας τόπο. 

Η χρήση του δικτυακού τόπου, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, προϋποθέτει την συμφωνία του με την Πολιτική Απορρήτου, την οποία σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά για περισσότερες πληροφορίες. 

Πολιτική Cookies

Ο δικτυακός τόπος της Εταιρείας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies και συναφείς τεχνολογίες, καθώς και να διαφημίζεται σε ιστοσελίδες τρίτων. Η εγκατάσταση των cookies πραγματοποιείται μετά από κατάλληλη ενημέρωση σας  και μετά από τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τον νόμο και τις σχετικές οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επισκεφτείτε την Πολιτική Cookies, η οποία είναι διαθέσιμη στον παρόν δικτυακό τόπο.

Αποποίηση Ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπο διατίθεται «Ως έχει».

Η Εταιρεία αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο δικτυακού της τόπου να είναι ακριβές, ασφαλές και χωρίς σφάλματα, ωστόσο δεν εγγυάται την ακρίβεια και ορθότητα των στοιχείων και πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν, ούτε ότι ο ιστότοπος ή ο διακομιστής που καθιστά τον ιστότοπο διαθέσιμο θα είναι απαλλαγμένοι από ιούς ή θα λειτουργούν αδιάλειπτα και χωρίς σφάλματα. 

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να αξιολογεί το εκάστοτε δημοσιευμένο περιεχόμενο. 

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική) που μπορεί να επέλθει από τη χρήση του δικτυακού της τόπου.

Υποχρεώσεις μερών

Οι χρήστες και επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου έχουν την υποχρέωση σεβασμού των κανόνων του Ελληνικού και Διεθνούς δικαίου, καθώς των χρηστών ηθών και της καλής πίστης και να απέχουν από οποιαδήποτε καταχρηστική και αθέμιτη συμπεριφορά.

Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση του STRAWBAR για αποστολή, δημοσίευση, μετάδοση οποιουδήποτε παράνομου, απειλητικού, προσβλητικού,  δυσφημιστικού, πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς και περιεχομένου που δηλώνει φυλετικές, ή άλλες αθέμιτες διακρίσεις, ή δύναται να προκαλέσει οποιεσδήποτε βλάβες σε τρίτους.

Απαγορεύεται κάθε ενέργεια ή παράληψη που περιέχει ιούς, κακόβουλο λογισμικό τα οποία δύνανται να προκαλέσουν απώλεια της εμπιστευτικότητας, διαθεσιμότητας και ακεραιότητας προσωπικών δεδομένων, διακοπή, βλάβη ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού, ή να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη της Εταιρείας, των συνεργατών της ή/και των άλλων χρηστών του δικτυακού τόπου και του e-shop, η παράνομη πρόσβαση με σκοπό τον αθέμιτο ανταγωνισμό του STRAWBAR, κάθε πειρατεία Λογισμικού, hacking, αντιγραφής, αναλογικής/ψηφιακής εγγραφής και μηχανικής αναπαραγωγής, διανομής, μεταφοράς, downloading, μεταποίησης, μεταπώλησης, δημιουργίας παράγωγης εργασίας κάθε είδους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου (φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κ.ο.κ.) του δικτυακού τόπου, η παρακώλυση της λειτουργίας του, καθώς και η τυχόν παράνομη και μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση του περιεχομένου του.

Οι χρήστες δύνανται να χρησιμοποιούν τον παρόν δικτυακό τόπο σύμφωνα με τους εκάστοτε ισχύοντες όρους, ενώ σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη εξουσιοδοτημένη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου, ο χρήστης συμφωνεί να αποζημιώσει την Εταιρεία για οιαδήποτε τυχόν ζημία προκύψει.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχει να ελέγχει τη νομιμότητα και την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που χορηγείτε στο STRAWBAR, για την εγκυρότητα των οποίων ευθύνεστε αποκλειστικά. 

Επίλυση Διαφορών

Οι παρόντες Όροι διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Για κάθε τυχόν διαφορά σε σχέση με τους παρόντες Όρους, τα μέρη συμφωνούν ότι θα καταβάλλουν προσπάθεια φιλικής επίλυσης σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού μέσω της προσφυγής τους σε εξωδικαστικό μηχανισμό επίλυσης της οποιασδήποτε διαφοράς.

Παρέχεται η δυνατότητα Εναλλακτικής Επίλυσης καταναλωτικών Διαφορών (ΕΕΔ) που έχουν προκύψει από συμβάσεις ηλεκτρονικής πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών κάνοντας χρήση των καταχωρημένων φορέων ΕΕΔ στο οικείο Μητρώο σύμφωνα με την Kοινή Yπουργική Aπόφαση 70330/2015.

Σε εφαρμογή διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) 524/2013 έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Kαταναλωτικών Διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) μέσω του συνδέσμου https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η φιλική επίλυση της διαφοράς, αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση ορίζονται τα Δικαστήρια της Φλώρινας, στην δικαιοδοσία των οποίων τα μέρη υποβάλλονται οικειοθελώς, εκτός εάν οι νόμοι της χώρας προέλευσης του καταναλωτή ορίζουν διαφορετικά.

Τροποποίηση Όρων Χρήσης 

Η Εταιρεία δύναται, όποτε κρίνει αναγκαίο και κατά τη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης, για λόγους συμμόρφωσης με νομοθετικές διατάξεις, ή βελτιστοποίησης των υπηρεσιών της. 

Για το λόγο αυτό καλείστε να ελέγχετε την παρούσα σελίδα κάθε φορά που επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας.

Τυχόν μεταβολές θα αναρτώνται στον παρόντα δικτυακό τόπο με ένδειξη της ημερομηνίας τροποποίησης.

Επικοινωνία

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  info@strawbar-spirit.com 

Επίσης μπορείτε να μας καλείτε τηλεφωνικά στον αριθμό 694 766 2211 από Δευτέρα έως Σάββατο ώρες 9πμ έως 5μμ.

Λοιποί όροι

Οι παρόντες όροι καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. 

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο με δικαστική απόφαση παύει αυτοδικαίως να ισχύει χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. 

Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ του STRAWBAR και του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. 

Καμία καθυστέρηση, αμέλεια της Εταιρείας στην επιβολή της τήρησης κάποιου όρου από τον χρήστη, δεν αποτελεί παραίτηση ούτε βλάπτει προβλεπόμενο στην παρούσα  δικαίωμά της.

Αναθεώρηση: Φεβρουάριος 2022