ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το STRAWBAR, το νέο ποτό και το πρώτο στο είδος του, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του

Το STRAWBAR, το νέο ποτό και το πρώτο στο είδος του – απόσταγμα από φράουλες, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην ελληνική αγορά, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κομψό, φινετσάτο Bar του ξενοδοχείου EMERALD SUITES στη Φλώρινα, τόπο καταγωγής του premium αυτού Eau de Vie, που έχει ήδη κάνει το διεθνές ντεμπούτο του σε επιλεγμένα bar του Λονδίνου. Από αυτή τη διαδρομή δημιουργήθηκαν εξαιρετικά κοκτέιλ με βάση το STRAWBAR ORIGIN και το STRAWBAR PLATINUM. Μερικά από τα STRAWBAR Cocktails είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι πελάτες του Bar στο EMERALD SUITES, σχολιάζοντας και εκφράζοντας τις προτιμήσεις τους για τις διαφορετικές γευστικές “προσωπικότητες” των κοκτέιλ. Η ποιότητα του STRAWBAR και η δημιουργικότητα των Mixologists που τα δημιούργησαν, απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα στην αγορά του ποτού, όπου η φυσική προέλευση, η αγνότητα και η εντοπιότητα των συστατικών πρωταγωνιστούν ως κριτήρια για τους εκλεπτυσμένους λάτρεις των ποτών.

ZAC 184 1

Το STRAWBAR ORIGIN, διπλής απόσταξης (40% abv) και το STRAWBAR PLATINUM, τριπλής απόσταξης (45% abv) διατίθενται online (https://strawbar-spirit.com/), ενώ σύντομα αναμένουμε τα επόμενα βήματα διάθεσης και τοποθέτησης των δύο premium αποσταγμάτων. Στα hit της βραδιάς, ένα ακόμη δώρο που εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους παρευρισκόμενους ήταν το Beauty Kit των καλλυντικών Strb., που παράγονται με πρώτη ύλη τις ίδιες φράουλες που μας δίνουν το STRAWBAR. Απόλυτα φυσικά καλλυντικά, χωρίς κανένα πρόσθετο και χημικό, εμπνευσμένα και ελεγμένα με εξαιρετικό σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.