ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Strawbar ταξιδεύει στο Λονδίνο.

Το Strawbar, το πρώτο spirit στο είδος του, έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο 2020. Το ποτό είναι αποσταγμένο αμιγώς από φράουλες που μαζεύονται γύρω από τη Φλώρινα, στη βορειοδυτική πλευρά της Ελλάδος.

Αυτές οι τοπικές φράουλες είναι ντελικάτες και μαζεύονται με το χέρι, κατανέμονται πολύ προσεκτικά και πλένονται πριν από τη ζύμωση. Τίποτα δεν πετιέται μετά τη ζύμωση, αφού οι πολτοί και οι σπόροι διαχωρίζονται από το χυμό και στέλνονται για να φτιάξουν προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Ο ζυμωμένος χυμός έπειτα αποστάζεται σε δύο abv. εκδόσεις το Origin 40.0% και το Platinum 45.0%. Παρόλη τη μικρή διαφορά στο abv. αυτά τα δύο προϊόντα είναι μοναδικά και χαρακτηριστικά.

Το Origin είναι πιο μαλακό και καπνιστό με ισχυρά αρώματα από κομπόστα φράουλας. Αναδεικνύεται πολύ καλά όταν αναμειγνύεται με το double dutch ginger ale και πάγο αλλά και σερβιρισμένο σε cocktails, με μία μοντέρνα αλλαγή από μούρα.

Σε αντίθεση το Platinum είναι ένα κλασικό φρουτώδες abv με ζωηρή οξύτητα, jammy άρωμα και ζεστή γεύση πιπεριού. Είναι καλό ως χωνευτικό ή μπορεί να το συνδυάσετε με πιο χειμερινά cocktails όπως το Coffee Break.

Oι δύο εκδόσεις Strawbar abv έχουν ήδη συναντηθεί με την αποθέωση των κριτικών από τους mixologists στο Λονδίνο και το Μπρίστολ. Οι σειρές είναι περιορισμένης έκδοσης, αλλά νέες στην αγορά, έτσι ψάχνουμε για υποστήριξη για να τις δώσουμε στα χέρια και τα στόματα των απαιτητικών καταναλωτών ποτών. Αν είστε στο χώρο του εμπορίου και θα σας άρεσε να δοκιμάσετε το Strawbar, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

Έχεις ήδη μία φιάλη Strawbar; Ξεκίνα με την έμπνευση για κοκτέιλ εδώ.

Origin-cocktail