ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο Times με το STRAWBAR!

 

Στην Πτολεμαϊδα συνέχισε το ταξίδι του το STRAWBAR, μετά τα Γιάννενα και συγκεκριμένα στον κομψό και φιλόξενο χώρο του Times Cafe Bar. 

Το STRAWBAR 75 ως welcome drink, υποδέχτηκε τους πελάτες του Times ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γευτούν άλλα 5 μοναδικά cocktails. Τα STRAWBAR Cocktails δημιούργησε η ομάδα των Mixologists του STRAWBAR και παρασκεύασε live για τους πελάτες του Τimes ο Sam Cox, ο barman της ομάδας από την Αγγλία.

IMG 20220406 182123 1

Τα STRAWBAR Cocktails συνόδεψαν εκλεκτά εδέσματα που ολοκλήρωσαν τη γευστική εμπειρία. Όσοι δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα STRAWBAR Cocktails έφυγαν με τη μοναδική γεύση του STRAWBAR αλλά και με STRAWBAR δωράκια.

IMG 20220406 220715

Τα premium αποστάγματα STRAWBAR παρασκευάζονται αποκλειστικά από φράουλες, που καλλιεργούνται στη Φλώρινα. Οι φράουλες που αποτελούν την τελική πρώτη ύλη για τη δημιουργία του STRAWBAR, συλλέγονται με φροντίδα, διαλέγονται και πλένονται με το χέρι μια προς μια. Η διαδικασία της απόσταξης “σέβεται” απόλυτα την πρώτη ύλη, κάτι που το αντιλαμβάνεται κανείς απευθείας, καθώς το αγαπημένο άρωμα φράουλας “γεμίζει” την εμπειρία της απόλαυσης από την πρώτη γουλιά.

Ανακαλύψτε κι εσείς τη μοναδική γεύση STRAWBAR και κάντε τώρα δικό σας το STRAWBAR ORIGIN, 40.0% abv και το STRAWBAR PLATINUM 45,0% abv.