ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βρείτε τη νέα σας αγάπη με το νέο ποτό STRAWBAR, το πρώτο απόσταγμα από φράουλες!

Στις 14 Φεβρουαρίου, με άρωμα Αγίου Βαλεντίνου, παρουσιάστηκε το νέο ποτό STRAWBAR σε ένα κεφάτο event στην Κοζάνη, στο beer bar “Βατρακούκος”. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 5 διαφορετικά cocktails, που δημιούργησε η ομάδα των Mixologists του STRAWBAR και παρασκεύασε live για τους πελάτες του Βατρακούκου ο Sam Cox, ο barman της ομάδας από την Αγγλία.

Όσοι συμμετείχαν δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα STRAWBAR Cocktails, είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα διήμερο στον Άγιο Αθανάσιο, που περιλάμβανε, εκτός από τη φιλοξενία, ένα πακέτο υπηρεσιών SPA για να απολαύσουν οι τυχεροί μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναψυχής.

Το STRAWBAR είναι ένα νέο συναρπαστικό ποτό, το πρώτο του είδους του που εισήχθη στην αγορά. Το απολαμβάνουμε σε cocktail ή το πίνουμε μόνο του για να γευτούμε την αληθινή φύση ενός 100% Strawberry Eau de Vie. Το απόσταγμα παράγεται στην περιοχή της Φλώρινας, όπου καλλιεργούνται και οι φράουλες!

Και μερικά στοιχεία για το απόσταγμα: Το STRAWBAR ORIGIN, 40.0% abv είναι ένα πραγματικό “eau de vie”, ένα απόσταγμα που περικλείει στο φρέσκο “πνεύμα” του τη γευστική και αρωματική ψυχή της φράουλας.

Το STRAWBAR PLATINUM 45,0% abv είναι το πολυτελές μας, τριπλής απόσταξης, eau de vie. Μεγαλύτερη ένταση στα χαρακτηριστικά, για ένα αποτύπωμα με μεγαλύτερο εύρος επίγευσης.

Τα premium αποστάγματα STRAWBAR παρασκευάζονται αποκλειστικά από φράουλες που καλλιεργούνται στη Φλώρινα. Οι φράουλες που αποτελούν την τελική πρώτη ύλη για τη δημιουργία του STRAWBAR, συλλέγονται με φροντίδα, διαλέγονται και πλένονται με το χέρι μια προς μια. Η διαδικασία της απόσταξης “σέβεται” απόλυτα την πρώτη ύλη, κάτι που το αντιλαμβάνεται κανείς απευθείας, καθώς το αγαπημένο άρωμα φράουλας “γεμίζει” την εμπειρία της απόλαυσης από την πρώτη γουλιά.

strawbar Κοζανη